Recent Comments

Kaymakam Turan'ın Şehitler Haftası mesajı.


BOZKIR KAYMAKAMI TOLGA TURAN ''14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI'' MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYIMLADI.

Kaymakam Turan yayımladığı mesajında "Vatan uğruna canlarını hiçe sayan, şehadeti göze alarak mücadele verip şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz.

Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'mızda "Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda/ Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda!" mısralarında dile getirdiği gibi şehit kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan, bugün millet olmamızı, tek bayrak altında yaşamımızı sağlayan Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Türk milleti şanlı tarihi boyunca, "Ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz." düsturuyla bağımsızlık mücadelesi vermiş ve ay yıldızlı al bayrağımız için büyük fedakârlıklar göstermiştir. Geçmişte Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da bugün ise; tüm dünyanın sahip olmak için mücadele ettiği bu coğrafyada istiklal ve istikbalimiz için milletçe kutlu mücadelemiz devam etmektedir. Bu yüce millet var oldukça kahramanlık destanları yazılmaya, vatan ve bayrak sevgisi dünyaya gösterilmeye aynı azim ve kararlılıkla devam edilecektir.

Bu duygularla, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtikal eden gazilerimiz ve canını siper ederek milli ve manevi değerlerimiz uğruna toprağın bağrına düşen bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.