Recent Comments

Ziraat Odası Kepçesi ilçe genelinde hizmet vermeye başladı.


Bozkır Ziraat Odası İktisadi İşletmesine ait MST marka iş makinası Bozkır ilçe genelinde çiftçilere hizmet vermeye başladı.


Bozkır Ziraat Odası İktisadi İşletmesi bünyesi̇nde faaliyet gösteren i̇ş makinesi i̇le Kanal, Kazı, Harfi̇yat ve Nakliye işlemleri yapılmaktadır.

Bozkır Ziraat Odasına Kazıcı ve Yükleyici özelliğine sahip kepçeyi çalıştırmak isteyen vatandaşlarımız  avantajli fiyatlar için  Bozkır Ziraat Odası İktisadi İşletmesine ait 0 332 606 28 40 nolu sabit hattan ve kepçe operatörünün 0 545 915 60 76 nolu numaradan irtibata geçebilirler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk yaptığı açıklamada "Göreve başladığımız günden itibaren oda meclisimizle birlikte çiftçilerimize katma değer sağlayacak ekipmanları sağlamayı amaç edindik. 

Son olarak odamıza kazandırmış olduğumuz Kepçemizle çiftçilerimizin ve Bozkırlı vatandaşlarımızın Kanal, Kazı, Harfi̇yat ve Nakliye vb hizmetlerinde kullanabilecekler. Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bozkır Süt Birliğimizin de desteği ile ilçemizin hizmetine kazandırdığımız kepçemiz özellikle tarımsal alanda üreticilerimizin iş yükünü alacak ve üreticilerimizin girdi maliyetlerini azaltacak. 

İş makinamızı çalıştırmak isteyen vatandaşlarımız irtibat numaralarından randevu oluşturarak bu hizmetten uygun şartlarda yararlanabilirler" dedi.




 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.