Recent Comments

Başkan Uyar Bayram Kutlama Mesajı Yayımladı

Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Bayramların bir ülkenin birlik ve beraberliğinin gösterilmesi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Uyar, bu günlerin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Bayramların ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği, misafir ikramlarının çoğaldığı özel günler olduğunu dile getiren Başkan Uyar “Kurban Bayramı; ismini kurban ibadetinden almıştır. Kurban ibadeti, Kişiye gerektiğinde malını ve canını Allah yolunda feda edebilme bilincini aşılar. Servetini başkalarıyla paylaşma alışkanlığı kazandırır. Zengin ve fakirlerin birbirleriyle kaynaşmalarına, birbirlerini sevip saymalarına ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmelerine vesile olur.




İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Bozkırlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin, aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini diliyor, bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyorum” dedi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.