Recent Comments

Bozkır AK Parti’den Bozkır Kütüphanesine Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, onarım çalışmaları bitirilen ve halkımızın hizmetine giren Bozkır Kütüphanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Bozkır AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, 3-4 ay önce onarım çalışmalarına başlanan ve onarım çalışmaları tamamlanan Bozkır Kütüphanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Heyeti kapıda karşılayan Kütüphane müdürü Murat Akman, ilçe kütüphanesinin onarılarak halkımıza daha aydınlık ve güzel bir ortamda hizmet vermekte olduklarını belirtti.

Müdür Akman, kütüphanenin öğrencilerin ve halkın en iyi bilgileri alabilecekleri bir bilgi kaynağı yeri olduğuna da vurgu yaptı. Akman, kütüphane onarım çalışmalarının maliyetinin 50.000 TL. olduğunu ve bu ödeneğin çıkartılmasında emeği geçen herkese gönülden teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’de, hükümetlerinin işbaşına geldikleri günden bu güne kadar bu tür yerlere önem verdiklerini, ilçe kütüphanesi yapıldığı yıllardan bu yana hiç onarım görmediğini ve köhneleşmeye terk edilmiş bir bina olduğunu söyledi. Çelmeli, şimdi ise kütüphanenin, hijyenik ve tertemiz bir kütüphane olduğuna vurgu yaparken, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.