Recent Comments

Bozkır Heyetinden Vali Muammer Erol’a ziyaret

Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret eden Bozkır heyeti, Konya Valisine; Konya’mıza ‘hoş geldiniz’ diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konya’da yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan Konya Valisi Muammer Erol’un makamında gerçekleşen ziyarete, başta Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Belde Belediye Başkanlarımız, Parti İlçe Başkanlarımız ve Bozkır sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı 20 kişilik heyetle ‘hoş geldiniz’ ve Konya’mıza hayırlı olsun ziyaretine gidildiği belirtildi.

Bozkır heyetinin ziyareti sırasında Konya ve yöresini daha iyi tanımaya çalıştığını ve ilçelerin hemen hemen hepsini ziyaret ettiğini söyleyen Konya Valisi Muammer Erol ilçelerimiz de olan eksikliklerin giderilmesi ve bunun için çalışmalar yapılacağını belirttiği öğrenildi.

Bozkır tabiatın bozulmaması ve güzelliğinin kaybolmaması için fabrika kurulmaması gerektiği, Bozkır ve Bölgesinin yayla turizmine açılması için projeler geliştirilmesi ve Çağlayan Göleti etrafında doğayı bozmadan Bungolov evler yapılarak buraların turizme açılması gerektiğini de vurguladı.

Bozkır heyetinin ziyareti sonunda Vali Muammer Erol memnuniyetini dile getirerek ziyaret heyetini uğurladığı öğrenildi.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.