Recent Comments

Bozkır’ı Milli Görüşçü bir başkana emanet ediniz!

Bozkır’da bulunan Saadet Partisi ekibi: “Artık Bozkır’ın kurtulması Milli Görüş’ün elindedir” derlerken, bir sefere mahsus da olsa, Saadet Partili bir belediye başkanını önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerde Bozkır menfaati için seçmelerini ve emanet etmelerini Bozkır halkından istediler.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Türkiye taraması programında, 6 Ekim 2014 Pazar günü SP genel merkezi yetkilileri ilçemizde program düzenleyerek Konya il teşkilatı ile Bozkır teşkilatı bir araya gelerek Bozkır’da buluştular.

Saadet Partisi genel merkezi tarafından 4-5-6 Ekim tarihlerinde Konya ve bütün ilçelerine yapılan programda, Saadet Partisi yetkilileri yerel seçim çalışmalarına destek için 6 Ekim Pazar günü Bozkır’a geldikleri öğrenildi.

SP Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Özakan ve yönetim kurulu üyeleri ile Konya İl teşkilatının da katılımıyla Bozkır’da sabah kahvaltısında bir araya gelerek buluştular. Sabah kahvaltısından sonra, genel merkez ekibiyle birlikte ilçemiz esnaflarını ziyaret ettiler. Esnaflarımızı ziyaret eden Saadet Partisi ekibi, esnaflarımızın dert ve sıkıntılarını dinlerlerken, partilerinin genel başkanı Mustafa Kamalak’ın selamlarını da ilettiler.

Öte yandan SP ekibi halkımıza Milli Görüş Belediyeciliğini iyiden iyiye anlattılar. Belediye hizmetlerinin Milli Görüş Belediyecilik anlayışı ile daha verimli ve daha iyi kalkınmış bir yer olduğunun örnekleri Türkiye’de çok olduğunu da anlatırlarken şöyle dediler: 

“Maalesef Bozkır ilçemizde geri kalmışlığı ancak Milli Görüşçü bir Belediye Başkanıyla çözeriz. Bozkır’ın kalkınmada çok ağır ve yavaş olduğunu gördük. Bozkır ilçe teşkilatımızın çalışmalarıyla inşallah en kısa sürede Bozkırımıza yakışır bir adayımızı belirleyeceğiz. Halkımızın desteğiyle Bozkırımızı Milli Görüşçü bir belediyeye teslim edeceğiz. Allah’ın izniyle Konya Büyükşehir Belediyesini de kazanacağız. Konya ile beraber Bozkır’ı belediyecilik hizmeti anlamında hak ettiği yerlere kavuşturacağız” diyen Saadet Partisi ekibi, artık Bozkır’ın kurtulması Milli Görüş’ün elinde olduğunu ve bir sefere mahsus da olsa Saadet Partili bir belediye başkanını önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerde seçerek denemelerini Bozkır halkından Bozkır menfaati için istediler.

Daha sonra Saadet Partisi ekibi, 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’ye, Konya’ya ve Bozkır’a hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek ilçemizden tekrar görüşmek üzere ayrıldılar.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.