Recent Comments

‘Bozkır’da Bazı Ezberleri Bozduk’

Başkan Uyar: “Göreve geldiğimiz günden bu yana Bozkır’da bazı ezberleri bozduk. Bunu da çalışarak başardık. Dört yıl gibi kısa bir sürede Bozkır’ın alt yapısını ve neredeyse üst yapısını tamamladık” dedi.


Bozkır Belediyesi ile İller Bankasının ortaklaşa gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Bir yıl gibi kısa bir sürede şehrin tüm alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, kazılan yolların ve caddelerin üst yapı çalışmalarını da yine ilçemiz belediyesi hummalı bir çalışmalarıyla neredeyse %90’ını tamamlamıştır.



İlçemizde kalan yolların ve bazı caddelerin ise en kısa sürede tamamlanacağını belirten, Belediye Başkanı Mustafa Uyar, 30 yıldır kullanılan ve yetersiz olan alt yapının tamamen yenilendiğini, şehir dışında da yapılaşmayan ve ileriki yıllarda da yapılaşacağını düşündükleri yerlere de alt yapı götürdüklerini söyledi.

Konu ile ilgili gazetemize kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Uyar: “Göreve geldiğimiz günden bu yana Bozkır’da bazı ezberleri bozduk. Bunu da çalışarak başardık. Dört yıl gibi kısa bir sürede Bozkır’ın alt yapısını ve üst yapısını tamamladık. Her belediye başkanı alt yapıya cesaret dahi edemez. Ama biz her şeyi göze aldık ve bu zorlu mücadeleyi Allah’a şükürler olsun başardık. İlçedeki bulunan ana caddeler ile birlikte mahallelerde bulunan sokaklarımızı da gerek parke taşıyla, gerekse asfaltlama çalışmalarımızla tamamladık. Hepimizin bildiği gibi şehir içerisinde bulunan kule dediğimiz meydandaki üst yapı ve peyzaj çalışmalarımızı da havalar müsaade ettiği müddetçe yakın bir zaman içerisinde tamamlayacağız. Oranın kilitli taşını da temin ettik ve hazırda beklemektedir” şeklinde konuştu.

Öte yandan son haftalarda Belediyemiz ile Seydişehir Belediyesinin ortaklaşa yaptıkları asfaltlama çalışmaları ise şu şekilde gerçekleşti. Yukarı Mahalle, Camız Harmanı - çevre yoluna giden bağlantı yolu, Mezarlık yolu, Şerife Ülker Caddesi bağlantı yolu, Ceza evi yolu, Değirmen Çayırı yolu ile belediyeye ait taş ocağına giden yollarda asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı da görülmüştür. 


Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.