Recent Comments

MEPAŞ'da T.C.'si Olmayanın Yandı

Bu yılın başında elektrik dağıtım ve satış faaliyetlerinin ayrıştırılması sonucu kurulan ve Konya, Karaman, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Aksaray illerinde elektrik satış faaliyetini yürüten MEPAŞ (Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş.); “İlgili mevzuatın yüklediği sorumluluk gereği müşterilere ait TC kimlik numaralarının sistemlerinde kayıtlı olması gerektiği belirtilerek, T.C. kimlik numarasının bildirilmesi için tüm müşterilere çağrıda bulundu.”

MEPAŞ tarafından yapılan açıklamada;

“İlgili mevzuatın bize yüklediği bu sorumluluğu yerine getirebilmek için tüm iletişim kanallarını kullanarak, müşterilerimize ait TC kimlik numaralarını sistemimize kayıt ediyoruz.. Bölgemizdeki tüm müşterilerimiz;

· MEPAŞ/MEDAŞ işletmelerinden,

· MEPAŞ ödeme noktalarından,

· PTT şubelerinden,

· 444 8 186 numaralı MEPAŞ çağrı merkezinden ve

· Endeks okuma ve açma kesme yapan personele bildirmek suretiyle


TC Kimlik ve Vergi numaralarını bildirebilir. Herhangi bir nedenle elektriği kesilen müşterilerimize ait TC kimlik numarasının sistemimizde kayıtlı olmaması durumunda bu abonelerin elektriği 01.11.2013 tarihinden itibaren açılamayacaktır. Bu nedenle, müşterilerimizin faturalarını öderken mutlaka TC kimlik numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Müşterilerimizin mağdur olmamaları için en kısa sürede yukarıdaki kanallardan birini kullanarak TC kimlik numaralarını bildirmeleri önemle arz olunur.” denildi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.