Recent Comments

TOROSLARIN OĞLU, AHMET DAVUTOĞLU BOZKIR’DA

Bayramın Dördüncü Cuma günü Bozkırda sabah saatlerinde tatlı bir telaş ve heyecan vardı. AK parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli Bey yoğun bir trafik yaşıyor, eksiksiz bir ağırlamanın hesabını yapıyordu. Kadın kolları ve Gençlik kolaları tam ve eksiksiz olarak orada, İlçe yönetim kurulu, Belediye meclis üyeleri, Ak partili belde belediye başkanları, Ak parti Bozkır Belediye başkanı Aday Adayları, Ak parti Köy temsilcileri, Köylerimizin ve mahallelerimizin muhtarları ve kalabalık Bozkır protokolü ve halkı tatlı bir bekleyiş içerisinde yerlerini almış Torosların oğlu Ahmet Davutoğlu’nu bekliyorlar.

Kalabalık bir topluluk tarafından Bozkır çıkışında karşılanan Davutoğlu ardından Belediye Düğün salonunda yerlerini alan Bozkır halkıyla ve AK partililerle bire bir tokalaşıp herkesin bayramını kutladı. Bakıyoruz protokolde Ahmet Davutoğlu, Konya milletvekilleri, Kerim Özkul, İlhan Yerlikaya, Harun Tüfekçi İl başkanı Ahmet Sorgun ve il yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyük şehir belediye başkanı Tahir Akyürek, Her Konya organizasyonunda olmaya gayret gösteren Sevgili KONSİAD Başkanımız Abdullah Başçı ve Konya’dan ve çevre ilçelerden gelen kalabalık protokol topluluğu bulunuyordu.

Torosların oğlu Ahmet Davutoğlu ismi İstanbul’da Feshane etkinliğinde Bozkırlılar tarafından dillendirilmiş bugünlerde ise bu tekerleme tutmuş ve yerine oturmuştur. Bozkırlı Ak gençliğin Torosların oğlu Ahmet Davutoğlu tezahüratları altında kürsüye çıkan Davutoğlu ise Siz bana Torosların oğlu diyorsunuz bende size Yiğitler diyarı yiğit Bozkırlılar, Ser üstatlılar, üstatlar sevgili hemşerilerim diyerek sözlerine başlayıp, müthiş bir sunum yapmıştır, Konuşmasının son bölümünde ise Bozkırlılardan yanımızda olun arkamız sağlam olsun, Bizlerin gücüne güç katın Bozkırda Ak partili belediyenin AK belediyeciliğin olmasını tembihleyip istemiş ve Sözünü almıştır.

Ahmet Davutoğlu, Babası Mehmet Davutoğlu’ndan övgüyle, duyguyla bahsederken açıkçası bende bu anlatımdan çok etkilendim; Baba Mehmet Davutoğlu köyleri ziyarete gidince köydeki çocukların Anne ve Babaları tarafından tarlaya bağa bahçeye hayvan otlatmaya gönderirlermiş. Mehmet Davutoğlu ise köydeki çocukları toplayıp Konya’daki yatılı okullara yazdırıp çocukların eğitim almalarını sağlayıp durumlarını takip edermiş. Köydeki Anne ve Babalar ise hayvanları kim otlatacak, tarlaya bağa bahçeye kim bakacak diye köyden çocukları ormana, dağa kaçırırlarmış.

Diğer bir durum ise Baba, Mehmet Davutoğlu’nun evinde ambar olurmuş, köye gelen gariplerin, yetimlerin ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacına göre ambardan eksikleri karşılanırmış. Dertlilerin, çaresizlerin yoksulların dertleriyle dertlenen, Davutoğlu gibi kimseleri Allah insanlığın başından eksik etmesin. Boşuna Davutoğlu denmemiş! Bizler Torosların çocukları olarak, Konyalı olarak Davutoğlu’larının varlığından hemşerileri olarak gururlanmak, onurlanmak hakkımızdır diye düşünüyorum.

Yeni dönemde,30 Mart 2014 Yerel seçimlerde, Cani gönülden inanıyorum-ki; Bozkırımız AK Belediyecilik ile tanışacak. Artık Bozkırımız AK Belediyeli başkanıyla, Meclis üyeleriyle, AK parti ilçe başkan ve yönetim kuruluyla, Kadın Kollarıyla, Gençlik kollarıyla,64 mahallenin Başkanlarıyla ve Ak partiye gönül vermiş sevdalanmış, Bozkır insanıyla Bozkırımızın yeniden inşa edilmesinde yalnızca gündüzleri bu çalışmalara yetmeyip geceli gündüzlü çalışılacaklar. Bu şevk ve heyecanı, isteği arzuyu, inanmışlığı orada bulunan Ak partiye gönül vermiş toplumda bu işaretleri gördüm.

 Bozkırın dertlerini çözeceğiz diyen inanmış Bozkır Ak parti camiasının her ferdinin gözlerinde o işareti ışıltıyı gördüm. Bu inanmışlık yardımlaşmayı, kaynaşmayı, dayanışmayı, bir olup diri olup iri olup başarıyı getirecektir. Bu insanlar Bozkırı ayağa kaldırmak için and içmişlerdir. Kim ne derse desin, Kim ne söylerse söylesin yel kayadan ancak toz alır. Allah inanmışların, Halka Hizmetin Hakka hizmet olduğuna inanmışların yar ve yardımcısı olsun. Saygılarımla Nuri YÜCEER




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Bozkır'ın Yiğit Bulut'u da Nuri Yüceer olmuş :)

    YanıtlaSil