Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı Öğrenci Yurdu İnşaatında Katlar Yükseliyor


Merkezi İstanbul’da bulunan Bozkırlılar Vakfı İlçemize kazandıracağı 320 kişilik öğrenci yurdunun temlini 15 Haziran 2013 Cumartesi günü atmıştı. Yurt inşaatının temeli bir yıl oldu atılalı, o günden bu güne kadar çalışmaları hızla devam ediyor.

Bozkırlılar Vakfına ait 320 kişilik öğrenci yurt inşaatının yapımı son hızıyla devam ediyor. İnşaat alanına giden gazetemiz Bozkır Postası muhabiri, inşaat alanında karşılaştığı Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilcisi Mehmet Özakan oldu.

Özakan gazetemiz muhabirine

inşaat ile ilgili şu bilgileri verdi: “Evet inşaat alanımıza hoş geldiniz, gazeteci olarak inşaatla ilgili bilgiler almak istiyorsunuz herhalde” diyerek muhabirimizi karşıladı.



Özakan: “Vakfımıza ait 320 kişilik bu öğrenci yurdumuzun temelini geçen yıl atmıştık. İlçemiz çevre yolu üzerinde yapımına devam ettiğimiz bu öğrenci yurdu inşaatımızın şu anda üç katı bitti. Dördüncü katının kalıpları çakılmaktadır. Öğrenci Yurdu yapılması için Konya’daki işadamı hemşehrimiz Mehmet Demirel tarafından hibe edilen arsaya Bozkırlılar Vakfı olarak 320 kişilik öğrenci yurdu yapmak istedik ve Allah’a şükürler olsun 5100 metrekare kullanım alanlı olan inşaatımızı bir yılda bu hale getirdik. Öğrenci yurdumuz Bodrum kat hariç beş kat olacaktır” şeklinde konuşan Mehmet Özakan sözlerine şöyle devam etti: “Hepimizin bildiği gibi ilçemizde Vakfımıza ait kız ve erkek öğrenci yurtlarımızla hizmetlerimiz devam ediyor. Fakat bu yurtlarımızın yetersiz olduğunu da yine hepimiz biliyoruz. Bozkır’da bu yurt yetersizliğini Bozkırlılar Vakfı olarak farkına vardık. Hayırsever bir vatandaşımız tarafından arsası hibe edilen bu yere 320 kişilik bir yurt yapmaya karar verdik. Ben Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilcisi olarak bu arsayı bağışlayanlara, 320 kişilik öğrenci yurdu projesini hayata geçiren Vakfımızın genel merkezine ve her türlü konuda bizlere yardımcı olanlara ve şimdiye kadar bu hizmette kimlerin katkısı varsa ve katkısı olacak olanlara da gazeteniz aracılığıyla tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan yurt inşaatının hayırsever kardeşlerimizin sayesinde bir yılda bu şekle geldiğini belirten Mehmet Özakan, Allah izin verirse bu yıl kaba inşaatını bitirmeyi planladıklarını söyledi. Özakan, tüm hayırsever hemşehrilerimizden ve vatandaşlarımızdan yurt inşaatına yardım etmelerini de istedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.