Recent Comments

Bimder yönetimi Milli Eğitim Müdürü Koç’a Ziyaret.


Konya’nın Bozkır ilçesinde hizmet veren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür ve yönetim kurulu üyeleri ilçede göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç’a dernek yönetimi adına çiçek hediye ederek Dernek hakkında şu sözlerle müdür Koç’a bilgilendirmelerde bulundu, “ İlçemizde 2011’de Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri tarafından kurulan derneğimiz İmam Hatip Lisesi’nin öğrencilerine ek desteklerle katkı sağlarken Mezunların birlik ve dayanışmasını artırmayı amaç edinmiştir.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Bozkır İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrencilerimize özel dersler verilerek öğrencilerimizin okul başarılarının ve Üniversiteye yerleşme başarılarının artırılmasını amaç edindik.

Derneğimiz ve şahsım adına öncelikle ilçemize hoş geldiniz ve görevinizde başarılar dileriz” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç, Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini bildirdi ve Eğitim yönünden sivil toplum kuruluşları ile dayanışmalı bir şekilde çalışmanın faydalarından bahsederek, Derneğin faaliyetlerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek. Çalışmalarından dolayı Dernek yönetimini ve üyelerini tebrik etti.

Sırıstat haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.