Recent Comments

BOZKIR’DA ERDOĞAN’A BAĞIŞ İÇİN SIRAYA GİRDİLER


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim hesabına para yatırarak bağışta bulundular.


İlçemiz Bozkır’da bugün AK Parti İlçe Başkanlığında toplanan partililer yürüyerek Ziraat Bankasına geldiler. Burada AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Bozkır sorumlusu olan hemşehrimiz Ramazan Özkaya ile Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, bağış öncesinde ortak bir basın açıklaması yaptılar. Özkaya ve Çelmeli yaptıkları açıklamalarında, 91 yıllık vesayetten sonra ilk defa Cumhurun Başkanını seçeceğinin altını çizdiler. Kamuoyu araştırmalarına göre Başbakan Erdoğan'ın %60 civarında bir oy oranı olduğunu da söylediler.


Ayrıca İlçe Başkanı Memduh Çelmeli yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Cumhurbaşkanlığı seçim süreci başladı. Bizde parti teşkilatları ve başbakanımıza gönül vermiş, destek vermek isteyen arkadaşlarla beraber hep birlikte Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız çok değerli liderimiz için bağış kampanyası noktasında birlik ve beraberlik içerisinde Ziraat Bankasına gelmiş bulunmaktayız. Burada arkadaşlar gönüllerinden ne kadar geçerse bu kampanyaya bağışta bulunacaklardır” dedi. (Haber – Resim: Yunus YILMAZ)




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.