Recent Comments

Genel Sekreter Darılmaz’dan Bozkır Devlet Hastanesi ve Bozkır Belediyesi ziyareti


 Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ve genel sekreterlik bünyesinde görev yapan uzmanlar Bozkır Devlet Hastanesi'ni gezerek burada inceleme ve değerlendirmelerde bulundular.


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü de makamında ziyaret ederek ilçe de sağlık alanında yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Genel Sekreter Darılmaz, hastaneye vermiş oldukları destekten dolayı Başkan Gün'e teşekkür etti.




Bozkır Belediyesi olarak Bozkır Devlet Hastanesi'nin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Başkan Gün'de yaptığı konuşmada "Hastane bahçesinin düzenlenmesi gibi bazı konularda yaptığımız çalışmaları gerçekleştirmek için genel sekreterlikle birlikte çalışmaya hazırız" dedi.




Ziyaretler öncesi hastanenin sağlık hizmetlerinde geldiği durumu özetleyen bir sunum gerçekleştiren Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Numan Varol'da "Hastanemizde 1. Basamak Yoğun Bakım Servisi'nin açılması için gerekli tıbbi cihazların alınması için Genel Sekreterliğimizin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bozkır Devlet Hastanemizin vermiş olduğu sağlık standartını yukarı seviyelere çıkartmak için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız" dedi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.