Recent Comments

Bimder Aralık Ayında da Huzur Sohbetlerine devam ediyor


​İlçemiz Bozkır'da faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bimder Geçtiğimiz haftalarda başlatmış olduğu Cumartesi akşamları Huzur Sohbetlerine aralık ayında da devam ediyor. 

Her hafta Cumartesi günleri yatsı namazı çıkışı Bimder Kültür Merkezinde bir birinden değerli hocalarımızın katılımı ile gerçekleştirilen sohbete Bozkırlı vatandaşlarımızın ilgisi günden güne artmakta. 

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Huzur sohbetlerinin ilk ayını tamamladık, bu ay ikinci ayımız misafirlerimizin ve hocalarımızın da istekleri doğrultusunda her hafta Susamış gönüllerin huzur bulabileceği Huzur Sohbetlerimize devam ediyoruz. Elhamdülillah sohbetimize katılım günden güne artıyor.  

Dernek yönetimi olarak düzenlediğimiz "Huzur Sohbetlerinde" temennimiz Kültür merkezimizin kaldıramadığı bir etkinlik olması ve daha büyük alanlarda tüm Bozkır'ın istifade edebileceği bir sohbet ve ilim meclisi oluşturmaktır" dedi. 

Sitemiz editörüne Aralık ayı katılımcılarını ileten başkan Görür tüm Bozkır halkını her hafta düzenlemiş oldukları "Huzur Sohbetleri"ne davet etti. 

Bimder'in "Huzur Sohbetleri"nin Aralık ayı konukları şu şekildedir;

1.Hafta 06.12.2014 Hasan Basri Balcı (İlahiyatçı - Öğretmen)
2.Hafta 13.12.2014 Seyit Ali Koçak (İlahiyatçı)
3.Hafta 20.12.2014 Sıtkı İsen  (İlahiyatçı)
4.Hafta 27.12.2014 Rıfat Oral (Konya Eğitim Merkezi Eğitimcisi)


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.