Recent Comments

Bozkır Bimder Öğrencileri Ödüllendiriyor


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ile Anadolu Gençlik Derneğinin düzenlemiş olduğu "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" Siyer-i Nebi yarışmasının Bozkır bölümünü üstlenerek Bozkır'da okuyan Lise öğrencilerine yönelik yarışma düzenlemişti.

20 Aralık 2014 Cumartesi günü Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimizden dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri okullarında düzenlenen programlarla öğrencilerimize teslim edildi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan BİMDER yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür, "Sevgili Peygamber'imizin hayatının daha iyi öğrenilmesine yapılabilecek küçük bir katkıyı, en büyük bahtiyarlık kabul edenler bulunduğu müddetçe, BİMDER olarak Efendimiz hakkında daha birçok eser, program, yarışmalar vs. düzenlenecektir.

Bu bağlamda günümüzde gerek uyuşturucu, alkol, sigara, gerek diziler vb. gençlerimizi ahlak ve maneviyatını tahrip etmektedir. Bizler milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirebilmek için ilçemiz Bozkır'da bu tür yarışmaları düzenlemeye devam edeceğiz.

Geçtiğimiz yıl düzenlemiş olduğumuz yarışma sonrası bu yıl siyer-i Nebi Yarışması yaparak, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler sevgili peygamberimizin (s.a.s) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Bozkır genelinde ilk 10'a giren öğrencilere ödülleri şu şekilde oluştu.1.'ye 750 TL, 2.'ye 500 TL , 3.'ye 300 TL, 4.'ye ÇEYREK ALTIN, 5.'ye ÇEYREK  ALTIN, 6.'ya ÇEYREK ALTIN, 7.'ye ÇEYREK ALTIN, 8.'ye ÇEYREK ALTIN, 9.'ya ÇEYREK ALTIN, 10.ya ÇEYREK ALTIN.

Okullara göre yarışmaya başvurular;

İlçemiz Bozkır'da BİMDER sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan yarışmaya katılan öğrencilerin okullara göre dağılımı ise şu şekildedir;

Bozkır Lokman Hekim Anadolu Meslek Lisesi: 132, Bozkır Anadolu Lisesi: 123, Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi: 116, Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi: 112, Bozkır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 24, Serüstad Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi: 3'dür.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.