Recent Comments

Bozkır’da Ak Kadınlar Kongreye Damgasını Vurdu


​Ak Parti Bozkır Kadın Kolları 4. olağan Kongresi Belediye Yeni Düğün Salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Ak Kadınlar salonu doldurarak kongreye damgasını vurdular. Kongreye tek aday olarak giren Fatma Taşdelen Soylu ise yeniden güven tazeledi.

AK Parti Bozkır İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Belediye Yeni Düğün Salonunda gerçekleşti. Böylece Ak Kadınlar salonu doldurarak kongreye Bozkır tarihinde ilk kez damgasını vurmuş oldular. Tek liste halinde kongreye giden Fatma Taşdelen Soylu oy birliğiyle tekrar yola devam dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Muhammed Baysal, Mehmet Emin Keçeciler ve Mustafa Dolular İlçe Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı. 
Kongreye saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlandı. Ardından konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Memduh Çelmeli; "Ak Parti Bozkır Kadınlar Kollarının 4. Olağan kongresinin Bozkırımıza hayırlı olmasını dilerim. Kadınlar Kolu Başkanımız Fatma hanıma şimdiye kadar partimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yapacağı hizmetlerde de başarılar dilerim. Bu gün burada Ak Parti Kadın Kollarının ilk kez böyle kalabalık salonun dolu olduğu bir kongreyi gerçekleştiriyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyum. Tüm misafirlerimize ve partililere teşekkür ediyorum" şeklinde ifadelerde bulundu. 
Başkan Çelmeli'nin yaptığı konuşmanın ardından Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de

kürsüye gelerek bir konuşma yaptı. Başkan Gün, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparken: "Önümüzdeki seçimlerde dünya gündeminde olan hemşehrimiz, Sayın Ahmet Davutoğlu var. Dünyaya hükmetmek isteyen bir lider var. Dünyanın gözü Türkiye'de olacak. Türkiye'nin gözü de Konya'da olacak. Bu sebeple çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız. Nasıl 2014 yerel seçimlerinde Konya merkez ilçeleri dışında ilçeler arasında birinci parti olduk. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yüzde 70'leri aldık. Önümüzdeki yapılacak olan genel seçimlerde neden yüzde 75-80'ler almayalım. Hep birlikte el ele vererek Bozkır'ın farkını tekrar ortaya koyalım" dedi. 

Başkan Gün, kadınların siyasette daha çok yer alması gerektiğine de işaret etti. Çünkü kadınlar seçim çalışmalarını daha iyi yaptıklarını, bunları geçmiş seçimlerde gördüklerini, kadınların başarısını göz ardı edemeyiz dedi. Gün, yapılan kongrede salonun doluluğunu da vurgu yaptı. Gün, "bu salonlarımız böyle Ak Partili kardeşlerimizle dolup, taştığı müddetçe kimse bu davayı yıkamaz. Her geçen gün, gücümüze güç katıyoruz. Ben buradan tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, bu kongrenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 

Tekrar güven tazeleyecek olan Fatma başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalardan sonra okunan yönetim kurulu listesi oylanarak oy birliğiyle AK Parti Bozkır İlçe Kadın Kollarına yeniden Fatma Taşdelen Soylu seçilerek güven tazeledi. 
Fatma Taşdelen Soylu, kendisine güvenen AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür ederken, partisinin ve kadınların konumunu daha da yükseltmek için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.