Recent Comments

İstanbul Bozkırlılar Derneği 25. Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutladı


​14 Nisan Salı akşamı Güngören Erdem Beyazıt kültür merkezinde derneğimizin 25.yıl etkinlikleri gerçekleşti.Bozkırlılar salona sığmadı.

Derneğine geceye katılarak sahip çıktı. Bozkır Kaşık Ekibi, Niyazi Coşkun ve Sami Çelik'in sahne aldığı geceye Ünlü Bestekar ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı AMİR ATEŞ onur Konuğu olarak katıldı. Geceye İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Abdullah Başçı , Mehmet Baykan , Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve birçok İl , İlçe Kasaba ve Köy Dernek Başkanları Katıldılar. Gecede Ayrıca Kemal Seyyahive Eski Dernek Başkanlarından  Şair Himmet güzel okudukları şiirlerle geceyerenk Kattılar. 

Ahmet Özkan'ın Sunduğu gecede kolbastı gösterisi ayrı bir renk kattı. Gecenin sonunda TRT sanatçıları Şair Himmet Güzel'in söz yazarlığını yaptığı Bestekar AMİR ATEŞ'in bestelediği parçayı seslendirdiler. Gecede Bozkırımıza Dernek Başkanlığı ve Bozkır Beyliği yaparak hizmet etmiş Başkan ve Bozkır Beylerine  plaket takdim edildi. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Bozkırlılar Dernek Başkanı Av. Mustafa GÖKSU'ya ve KONSİAD başkanı Abdullah BAŞÇI'ya konyasporumuzun formasını hediye ettiler.

Nice 25.Yıllarda bululuşmak dileğiyle.

Mustafa Dönmez
Siristat.Com İstanbul Sorumlusu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.