Recent Comments

CHP Adayları Bozkır Postası Gazetemize Ziyaret Etti


​7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden CHP Konya Milletvekili Adayı olan Deniz İndibi Çelik ve Mehmet Gayretli gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Genel seçimler yaklaştıkça siyasi partilerin Milletvekili adaylarında da hem ilçemize hemde gazetemize ziyaretleri yoğunluk kazanıyor. Geçtiğimiz Perşem günü Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları da hem Bozkır'ı hemde gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden, CHP Konya Milletvekili adayları Deniz İndibi Çelik ile Mehmet Gayretli Bozkır'da esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini belirttiler. CHP Konya Milletvekili adayları, Bozkır esnafının siftahsız

dükkan kapattık-larından yakındıklarını ve Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdiği günden bu yana Bozkır'da tamamen bir sessizliğin hakim olduğundan dert yandıklarını söylediler.
CHP Konya Milletvekili adayları iktidara geldikleri ilk yıldan itibaren Büyükşehir Yasasını iptal edeceklerini ve eskisi gibi hem beldelerin, hem de köylerin haklarını geri vereceklerini belirttiler.
CHP İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ve partililer ile birlikte gazetemizi ziyaret eden CHP Konya Milletvekili adayları, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular. Daha sonra gazetemizden vedalaşarak ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.