Recent Comments

MHP Adayları Bozkır’da


​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, Konya'nın Bozkır ilçesinde seçmenle bir araya geldi.


İlçede kurulan cuma pazarının açılışında yapılan duaya eşlik eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, pazarcı esnafı ve müşterilerle sohbet etti. Evlilik hazırlığı yapan bir genci gören Mustafa Kalaycı, tebrik ederek seçim beyannamelerinde yer alan evleneceklere verilerek faizsiz kredi hakkında bilgi verdi. Yuva kuracakların 10 bin TL faizsiz krediden yararlanacağını belirten Kalaycı, seçimlerde destek istedi. Pazar ziyaretinde Bozkır'ın sahipsiz kaldığı yönündeki eleştirileri de dinleyen Mustafa Kalaycı, hükümetin aldığı kararlarla ilçedeki bir çok kamu binasının kapandığı, ilçeden geçmesi planlanan Alanya yolunun başka bölgeye kaydırıldığını hatırlattı.

Bozkır ile özdeşleşen el yapımı tahta kaşıklardan satın alan Milletvekili Kalaycı, pazarcı esnafının satış yapamadıkları yönündeki sözlerine üzerine MHP iktidarında esnafın ve üreticinin birçok projeyle destekleneceğini vurguladı.

Memleketinde hemşehrilerinin sorunlarını da dinleyen Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu'ya, Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu, il başkan yardımcısı Fikret Küçükmumcu, Bozkır Ülkü Ocakları Başkanı Saadettin Saygı ve diğer partililer eşlik etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.