Recent Comments

Konya Büyükşehir Belediyesinin Bozkır Yatırımları ve Projeleri


Konya Büyükşehir Belediyesinin ilçemiz Bozkır'da yapmış olduğu yatırımlar ve yatırım programına almış olduğu tüm çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu sunum.

Çalışmaları inceleyince ilçe Belediyesinin yaptığını sandığımız projeler dikkatimizi çekti. Mesele ilçe merkezine dikilen Laleler ve Güller gibi.

Sunumun Video Formatı; 



30 Adet Görselle Tüm Çalışmalar ve Projeler;

Görsellerin birine bastıktan sonra yön tuşları ile tam ekran hepsini izleyebilirsiniz.



































Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. o kadar vergı topluyorlar yapsınlar bozkıra da yatırımlar laleyle gulle mılletı kandırmasınlar gelecek için istihdam saglasınlar tek istihdam yeri bozkır beledıyesı oldu bozkırda orda kadrolaşma hep tek taraflı...

    YanıtlaSil
  2. hacılarlı ahmet.25 Haziran 2015 15:42

    haber de ayrıntılar verilmiş. ha bozkır belediyesi ha konya buyukşehır beledıyesı.. yapan olsunda ha bızden olmuş ha elden olmuş sonucta bozkır kazanmıştır. Allah emegı gecenlerden razı olsun. Bozkırın bunca yıldır unutulmuşlugunu yenı donem beledıyisnde yerel yönetımın basıretsızlıgı çözülmüştür....
    antalyadan selamlar tum bozkırlılara seramemleketı kumlucadan

    YanıtlaSil
  3. Yakup'un yorumuna şaşırdım doğrusu, bu kadar hizmet yapılmış/yapılacakmış bunları Bozkır Belediyesi yapmıyor, Büyükşehir Belediyesi yapıyor, diyebiliyoruz. Ben hizmete bakılması taraftarıyım, Bozkır'ımıza hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bir şey demedik ki yapılan hizmetlerin detaylarını öğreniyoruz. Yeter ki Bozkır'a çivi çakılsın kim çakarsa çaksın. Bozkır bizim Bozkırımız.

      Sil