Recent Comments

Geleneksel Bozkır Tahini, Bozkır İlçe Merkezinde Üretilmeye Başladı.


​Geleneksel Bozkır Tahini, ilçemiz Bozkır'ın İlçe Merkezinde yeni hizmete giren yeni tesiste üretilmeye başladı.

İlçeye bağlı Dereköy mahallesinde yıllardır Babadan oğla üretim yapan Kalaycıoğlu Tahin sanayi ikinci üretim tesisini Bozkır ilçe Merkezinde faaliyete geçirdi. 

Tesisin açılışı dolayısıyla sitemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Osman Kalay, "Firmamız yıllardı Kalaycıoğlu Tahin markası ile tüm Türkiye'ye Tahin imal etmektedir. Firmamız ikinci tesisini Bozkır halkınında sıcak Tahin'i yerinde imalattan alabilmesi için ikinci imalathane olarak Bozkır merkeze açtık. Tamamen geleneksel metotlarla ilçe merkezinde tahin üretimine devam etmekteyiz. 

Tüm Bozkırlı hemşehrilerimizi imalathanemizi yerinde görmeye, Bozkır Tahin'ini yerinde sıcak ve taze olarak tatmaları için işletmemize bekleriz" dedi. 

Sitemiz Editörü Yakup Çetin'e bilgiler veren Kalay, şuanda işletme önünden geçmesi planlanan bir tali yol olduğunu bu yol yapıldıktan sonra Sıcak Bozkır Tahini'ni yerinde tatmak isteyecek hemşehrilerimiz için dinlenme ve ikram alanları yapacaklarını belirtti. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak işletmemizi tebrik ediyoruz ve Bozkır Tahin'ini merak eden misafirlerimiz geldiğinde ilçe merkezinde geleneksel metotlarla üretimini rahat bir şekilde gösterebileceğiz. Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Kalaycıoğlu Firmamıza işlerinde bol kazançlar dileriz. 
Sırıstat Haber Merkezi : Yakup Çetin




Geleneksel Bozkır Tahini Bozkır Merkez'de Üretilmeye Başlandı.http://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkır #Konya #Tahin #Yöresel #Kalaycıoğlu #BozkirTahini
Posted by Yakup Çetin on 12 Ağustos 2015 Çarşamba



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.