Recent Comments

Bozkır’da 97. 19 Mayıs kutlamaları coşkuyla gerçekleştirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. Yıl dönümü münasebetiyle Bayram çeşitli etkinliklerle kutlandı. 
Haberin Slayt Gösterisi!
Haberin Tüm Fotoğrafları!
Anıt Meydanı video!
Stadyum Video!
ilk olarak Bozkır İlçe Merkezindeki Atatürk Anıtına saat 09.30'da çelenk konulması ile başladı. Anıt meydanında gerçekleştirilen programa ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, çalışanları ile siyasi parti temsilcileri, Meslek kuruluşlarının başkanları, Kamu yararına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla ilçe merkezindeki Ortaokulların bayrak ve flamaları öğretmen ve öğrencileri ile gerçekleştirildi. Anıt meydanındaki Atatürk büstüne çelenk sunulmasından sonra bir dakikalık saygı duruşu, akabinde müzik öğretmeni Kürşat Pektaş yönetiminde, İstiklal Marşımız eşliğinde, şanlı bayrağımız göndere çekildi. 
Anıt meydanında gerçekleştirilen çelenk programı sonrası saat 09.45'da Bozkır Stadyumunda 19 Mayıs Bayram kutlamaları 1 dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Bekir Davulcu tarafından gerçekleştirildi.
Bozkır'da hizmet veren orta öğretim okullarındaki öğrencilerinin okuduklar şiirler, gösteriler sonrasında Bozkır kaşık ekibinin folklor gösterileri gerçekleştirildi. Bozkır genelinde guruplar halinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.