Recent Comments

DERE'LİYE YETMEDİ KAÇ YÜZ METRE KARE SALONUMUZ

DERE'LİYE YETMEDİ KAÇ YÜZ METRE KARE SALONUMUZ 



Sevgili dostlar dün pazar günü Konya Bozkır Dere Derneğimizin düzenlediği kahvaltı proğramı,hemşehrilerimizin muhteşem katılımıyla gerçekleştirildi. Onur konuğumuz Ak Parti İstanbul millet vekilimiz sayın Abdullah Başçı ve Ailesi idi. Ayrıca birbirinden değerli başka misafirlerimiz de vardı. Güngören milli gençlik Derneği Başkanı Hasan Bozkır 
Büyük Hisarlık köyünden sunucu kardeşimiz Hasan Arlı ve HALİL ÕZDEMİR Arasöğüt sandı köyünden Cemal Özdemir abimiz Sorkun köyünden Ali kasap abimiz Akkise köyünden Av.Tahsin Erdinç abimiz ve eşi bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız arasındaydılar.

Proğram Ramazan Erçinar hocamızın okuduğu yasini şeriften sonra yaptığı muhteşem duaya hep birlikte amin diyerek  ölmüşlerimize  fatihalar  gönderdik.Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz'ın duygulu konuşmasından sonra Bozkır'ın sesi olarak benim sayın Abdullah Başcı vekilimiz için yazdığım şiiri ben okuyup armağan ettik.


Ardından sayın vekilimizin bizlere hitaben konuşmasını dinledik. Hemşehrilerimiz vekilimize sordular ve cevaplarını dinledik. Şair Kemal Seyyahi'nin Dere'ye yazdığı muhteşem şiiri dinledik .Kapanışı ise Mustafa Altinkaynak kardeşimizin süper bir NEY TAKSİMİYLE yaptık. Mükemmel ney üfleyerek bizleri mest eden kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Kahvaltı ikram eden abimize de hazırlayan Mustafa Kaygısız ve TC Hasanali Çelme li kardeşimizede dernek yönetimine de çok teşekkürler. Ayrıca her zaman yanımızda olarak hemşerilerini yöresel ürünlerle buluşturan Niyazi Şen kardeşimiz e de Teşekkürler. 


SEVGİLİ DOSTLAR HEPİNİZİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM. ALLAH BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN.AMİN...




Sırıstat Com İstanbul HABER : AliRızaÖZASLAN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.