Recent Comments

ÖRNEK DAVRANIŞ Buldukları Para Cüzdanını Teslim Ettiler


Mehmet Enes Uyar ile Amcasının oğlu Ferhat Uyar, çarşıda gezerlerken içerisinde yaklaşık 1500 TL olan para cüzdanını Babası Sorkunlu Mustafa Uyar'a teslim ettiler. Babası Mustafa Uyar'da cüzdandaki kimlikten sahibine ulaşarak cüzdanı sahibine teslim etti.
Cüzdanını Sorkunlu Mustafa Uyar'dan teslim alan cüzdan sahibi, amca çocukları olan Mehmet Enes ile Ferhat Uyar'ı ödüllendirirken, amca çocuklarına olaydan duyduğu memnuniyeti belirtti. İki amca çocuklarının bu davranışlarının herkese örnek olması gerektiğini ifade eden cüzdan sahibi: "Sizleri yetiştiren başta Annelerinizi, Babalarınızı ve tüm ailenizi tebrik ediyorum. Örnek bir davranış sergilediniz. Sizi yetiştiren insanlara en güzel hediyeyi verdiniz. Bundan sonraki yaşamınızda da böylesi nice güzel davranışlar sergilemenizi temenni ediyorum." dedi.

Sorkunlu Mustafa Uyar, "oğlum ile yeğenimin bu davranışlarını sergilemeleri ailemize ayrı bir mutluluk verdi" derken, cüzdanı bulduklarını ve bana getirdiklerini, benimle paylaştıklarında tarifsiz duygular yaşadım. Oğlum Mehmet Enes ile yeğenim Ferhat, bana ve topluma paradan daha değerli şeyler olduğunu hatırlattı. Kendileriyle gurur duyuyorum" dedi.

İki Amca Çocukları olan kuzenler ise; para cüzdanını bulduklarında hiç tereddüt etmeden götürüp babalarına verdiklerini belirterek "Bu cüzdandakiler bizim hakkımız değildi. Ailemizden ve okuldaki öğretmenlerimizden aldığımız terbiye bizim cüzdanı teslim etmemiz gerektiğini hatırlattı. Bizler de hiç tereddüt etmedik. Bu davranışımızdan dolayı da çok mutluyuz." sözleriyle düşüncelerini ifade ettiler.

Bozkır Postası gazetesi olarak çok önemli bulduğumuz bu haberi bizlerde, topluma örnek olması için bu haberi gazetemizin manşetinden siz okuyucularımıza duyurmak isterken, bu gençleri yetiştiren ailelerine ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.