Recent Comments

Yeni İl Sağlık Müdürümüze Koç' a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Konya'nın Bozkır ilçesinden oluşan heyet yeni İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'a yeni görevinde hayırlı olsun ziyareti.
Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanımız İbrahim Gün, Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve hastane Başhekimimiz Op. Dr. Halil İbrahim Taşçı ve İdari ve Mali İşler Müdürü Süleyman Büyükyavuz ekip olarak Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Toplantıda hastanemizin uzman hekim ve diğer hekim ve personel ihtiyaçları değerlendirildi.
Yeni açılması planlanan I. Seviye yoğun bakım ünitesi, Palyatif Bakım Ünitesi, Fizik Tedavi Ünitesi ve hastanemize kazandırılması planlanan tıbbi cihaz ihtiyaçları değerlendirilerek İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç' tan hastanemize destek vermesi istendi.

Hastanemize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, hastanemize her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Koç' a, Bozkır' ımıza verdiği ve vereceği desteklerden ötürü kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve hastane yönetimi tarafından teşekkür edildi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.