Recent Comments

Rus Ruleti

Rus Ruletinin  ne olduğunu çoğunuz bilirisiniz.Film sahnelerinde sık ,sık karşılaşmışsınızdır.İki kabadayı  veya mafya babasının karşılık oynadığı bir ölüm oyunudur, Rus Ruleti.
  İşte ülkemizde  oynanmaya çalışan bir oyun  oldu bu gün  .Oynanacak olan bu oyun  ne iki  mafya babası arasında ,ne iki soyguncu veya  iki eşkıya  arasında  bu oynanmaktan öte oynatılmaya çalışılan  oyun iki  kardeş  toplumun arasında .
    İşte görev bize burada düşüyor  bu oyuna gelmemek için azami gayret sarf etmemiz  akli  selim ile hareket etmemiz gerekiyor.Öncelikle olayı iyi değerlendirmeliyiz  doğuda yaşayan  insanımızla  batıdaki insanımız  gerçekten biri birinden  keskin çizgilerle  ayrılmış iki topluluk mu? Yoksa  tamamen birbiriyle kaynaşmış  bir beden  olmuş  akraba olmuş   insanların oluşturduğu bir bütün mü? Her ne kadar  bir bütün olarak  görmek birilerinin işine gelmese de gerçekleri gizlemek  insani bir davranış değildir sonuçta dünya ölümlüdür .Can yakmak insanları öldürmek akıllıca bir davranış değildir.
  Gelelim şimdi  oynatılan oyuna  sizce  birbiriyle hemhal olmuş  iki toplumun arasında  oynatılan bu oyunun  galibi kim olur.Hangi taraf  vurulursa  diğeri  kazanır.Doğrusu nedir biliyor musunuz ? Hangi taraf vurulursa  vurulsun  her iki taraf ta acı  çekecek gözyaşı dökecektir nitekim  kandırılıp dağa çıkartılmış  gençlerin     Türk Ordusunda askerlik yapan kardeşleri de olmuyor mu ?
 Daha önce  Bozkırda olan olaylarla ilgili  Bozkırın Sesi  Gazetesinde  yazdığım bir yazıda da bahsetmiştim ; yapılmaya çalışılan iki topluluğu birbirine düşürüp  Türkiye’yi  güzel ülkemizi  bir iç savaşa sürüklemek.
Bu savaşta zararı ülke görecek.Bu gün hangimizin   bir akrabası doğudan  evli değil .Kaçımız doğulu batılı olarak  akraba değiliz.Soruyorum  kim kimi  vuracak  yeğeninizi  öldürebilecek misiniz ?Dayınızı amcanızı doğulu diye veya  batılı diye vurabilecek misiniz. Ellerimizi   vicdanlarımıza koyup düşünelim beyler bu  oyun böl parçala yut  projesinin  bir parçasıdır  oyuna gelmemeliyiz .Müslüman akıllı olmak zorundadır .
 Eğer oyuna gelirsek  kıyamet günüde vebali ağır olur her iki kesimde bu yükün altından kalkamaz .
   Allah bu ülkeye ve  etle tırnak  olmuş  ülke insanına   zeval vermesin.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.