Recent Comments

Bozkır Koçaşlılar İftar'da Buluştu

Bozkır Koçaşlılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftar programına Konya'da oturan Koçaşlılar, Bozkır ilçesi, Koçaş köyü ve yakın köylerden davetliler katıldı.



Bozkır Koçaşlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin geçtiğimiz pazar akşamı Konya'daki dernek binasında düzenlemiş olduğu ; hatim duası ve iftar yemeği büyük takdir topladı. Bozkır koçaşlılar derneği tarafından verilen iftar yemeğine,400'e yakın davetlinin yanı sıra Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz, Koçaş Köyü Muhtarı Mehmet Akbulut, Bozkır Karacaardıç Köyü Dernek Başkanı Serap Görük, Bozkır Kuşça Köyü Dernek Başkanı Zeki Yavuz, Arif Bilge Mahallesi Muhtarı Yakup Acar ve çok sayıda bozkırlı ve koçaşlılar katıldı.

Koçaş Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği istenilen katılımın sağlanması ile büyük çoğunluğu biraraya getirdi. Daha fazla katılımın olması gerekdiğini belirten Bozkır Koçaşlılar Dernek Başkanı Mehmet Koçak, iftar programına katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek bu özel günde iftarı beraber açma fırsatı bulduğu hemşehrilerine katıldıklarından dolayı teşekkür etti. Koçak, iftar yemeğinde derneğin düzenlemiş olduğu yardım kanpanyası'nın devam ettirildiği ve birçok muhtaç aileye gıda yardımı yapılma işleminin sürdürüldüğünü açıkladı.
Derneğe üye kaydını yaptırmaya fırsat bulamayan koçaş köylüleri bu sürede kayıtlarınıda yaptırarak ,üyeliklerini doldurdukları üyelik formları ile belgelediler, Başkan Koçak, Dernek olarak bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz İftar programımızla birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu bir kez daha kanıtladık, Bu fırsatları iyi değerlendirerek, imkan buldukça sosyal aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bozkır Koçaşlılar'ı özünü ve toprağını tanıyan, dayanışma içerisinde yaşayacak yeni nesillere taşıma gayreti içerisindeyiz diye konuştu.
Koçak, İftar Programına katılan ve katılmayan tüm hemşehrileri'nin ve tüm islam alemi'nin mübarek ramazan aylarını kutladı.


HABER:Mevlüt Boyalı 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.