Recent Comments

TİYATRO GÖSTERİSİ ve AÇIK HAVA KONSERİ BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz hafta 28 Temmuz Çarşamba günü Bozkır Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Gösterisi ve Açık Hava Konseri halkında yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, “Delimi, Velimi” isimli 1 saat süren tiyatro gösterisiyle devam etti. Tiyatro gösterisinde halka ince mesajlar veren tiyatro sanatçı Mehmet DEMİRSEÇEN, halkı hem güldürdü hem düşündürdü. Tiyatro gösterisinden sonra sahne alan Bozkır Ekibi ve Bozkır’lı sanatcılarımız Niyazi COŞKUN, Şefika, Sami ÇELİK geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar.

Gecede söz alan Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, “ Bozkırın tarihdeki öneminede dikkat çekerek “ Bozkır ilçesinin tarihdeki en eski ilçelerden biri olduğunu yapılan etkinliklere elinden geldiği kadar katılmaya çaba gösterdiğini söyledi. Bu sene birçok şenliklere katıldığını ve daha katılacağını elinden geldiği kadar şenliklere ve festivallere iştirak etmeye çalıştığını belirtti.”

Gecede söz alan diğer konuşmacı MHP Konya milletvekili Mustafa KALAYCI ise bölge coğrafyasında ilçemiz BOZKIR’ı her on kişiden dokuzunun bildiğini ve görev yaptığı yerlede Bozkırlıyım dediğim  zaman Bozkır’lıların çok mert ve cesur insanlar olarak bilindiğini bunun ise kendisine gurur verici olduğunu söyledi.

Geceye katılan misafirler, MHP Konya milletvekili Mustafa KALAYCI, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT, Çumra Belediye Başkanı Yusuf ERDEM, Bozkır Belde Belediye Başkanları, İstanbul Bozkırlılar Derneği Başkanı Ahmet AYYILDIZ, Konya Bozkırlılar Derneği Başkanı Burhan YILMAZ toplu şekilde Bozkır havasında oyun oynayarak geceye renk kattılar.

Sunumunu Aslan Mustafa’nın yaptığı gece geç saatlere kadar sürdü. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.