Recent Comments

Antalya yolu Dere-Harmanpınar Kavşağında Feci Kaza

Daha öncede ufak tefek kazalar yaşansa da bu sefer kötü bir kaza gerçekleşti. Dalamaz mevki Dere-Harmanpınar yolu Antalya yolu kavşağında Antalya Yolundan Bozkır istikametine gitmekte olan 33 UZ 194 plakalı Mersin Mutlu Aydoğan CAN Yönetimindeki araç Dere Kasabasından Harmanpınar istikametine gitmekte olan 42 RD 555 plakalı Konya Ahırlı lı Osman TUĞAY’ın yönetimindeki araca çarptı.

Hemşerimiz Osman TUĞAY Beyin Travması geçirdiği için ilk gelen ambulansla Bozkır Devlet Hastanesine Kaldırıldı. On dakika sonra gelen İkinci ambulansla durumu diğer sürücüye göre daha iyi olan Aydoğan CAN ve diğer hafif yaralı yakınları ile birlikte Bozkır Devlet Hastanesine götürüldü.

Bu yolda bu kazalar ne ilk nede son olacak gibi görünüyor. Haberin devamındaki fotoğraflara dikkat ederseniz Dört yolda Ana yoldan gelen sürücülerin hızını yavaşlatabilecek herhangi bir trafik tedbiri bulunmamaktadır. Aşırı suratlı sürücülerin bir anlık dikkatsizliği neticesinde iki aracın bir birine girmesi kaçınılmaz.

Buradan Yetkililer sesleniyoruz İş sadece bir yolu yapmak ve bu yolu öyle bırakmakla yetmiyor. Bu yolda gerçekleşecek her kazadan Karayolları ve bu yolun yapımını yeri geldiğinde üstlenen vekillerimiz sorumludur.

Yolun yapısının Alt geçit yapmaya uygun olmasına rağmen eski yol yeni Antalya yolu seviyesine yükseltilerek iki yol birleştirildi. Bu şekilde önünü göremeden yandan tali yoldan çıkabilecek araçları göremeyen sürücüler yüzünden bu şekilde üzücü kazalar yaşanacak hem ilçemiz halkı hem de bu yolu kullanan sürücülerimiz can kaybı veya ağır yaralanmalarla zarar görecektir.


Bu yolda aciliyetle ışıklandırma yapılmalı veya da uzun vadede yukarıda da belirttiğimiz gibi daha kalıcı bir çalışma olan alt geçit düşünülmelidir.  Sırıstat Haber Merkezi olarak Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

















Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.