Recent Comments

Kalaycı'dan Gaziler Günü Mesajı

Her Türk evladı son nefesine kadar bu cennet vatanın birliğini, bütünlüğünü, devletimizin üniter yapısını savunma azim ve kararlılığı içerisindedir. Türk milleti ve Türk devleti kıyamete kadar var olacak, şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkacaktır. Türk vatanı ve milletinin ebedî varlığını ve yüce Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla, ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran ve bu uğurda can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, gazilerimize sahip çıkmak ve saygılı olmak, milletimizin tarihine ve mazisine olan bağlılığının bir ifadesidir.

Vatan, millet ve bayrak sevgisi her sevginin önünde gelir. Bunun içindir ki Türk insanı vatan için ölmeyi bir görev bilmekte, oğlunu şehit veren anne ve baba acısını yüreğine gömerek “Vatan Sağolsun” diyebilmektedir.

Bu düşüncelerle Gaziler Gününü kutluyor, aziz vatan topraklarını döktükleri kanlarla bizlere ebedî vatan yapan şehitlerimize Cenâb–ı Allah’tan rahmet diliyor, Büyük önderimiz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

KONYA MİLLETVEKİLİ SAYIN MUSTAFA KALAYCI’NIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Sırıstat Haber Merdkezi:Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.