Recent Comments

Elit Bozkır Dergisi çıktı

Merkezi Konya’da bulunan Bozkırlılar Kültür, Folklor ve Dayanışma Derneği tarafından; pırıl pırıl “Elit Bozkır” adlı yep yeni bir dergi çıktı.

Elit Bozkır adıyla çıkan derginin imtiyaz sahibi, Bozkırlılar Kültür, Folklor ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Yılmaz olurken,
Yazı İşleri Müdürü de, Bozkır Postası’nın başyazarı Filiz Kılınçel oldu.
Bozkır Postası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’ı ziyaret eden, Elit Bozkır Dergisi’nin Yazı İşleri Müdürü Filiz Kılınçel Genel Yayın Yönetmenimize şöyle konuştu; “Elit Bozkır adlı yeni çıkarmış olduğumuz dergimiz iki ayda bir yayımlanacaktır. Gördüğünüz gibi ilk sayımız çıktı. Dergimizin kalitesini oldukça yüksek tuttuk. Bu sayımız 75 sayfa oldu. Önümüzdeki sayıyı 150 sayfa olarak çıkartacağız. Derginin ismine Elit Bozkır adını vermemizin sebebine gelince, Bozkır’ımızı sadece Bozkır’da değil, dışarıda da Bozkır’ı iyi tanıtabilmek içindir. Herkes tarafından okunsun diyerek dergimizin içeriğini sadece Bozkır’la doldurmadık” dedi.


Elit Bozkır dergisini inceleyen Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, Kılınçel’e derginin tirajını ve maliyetini sorması üzerine Kılınçel; “Dergimizin ilk sayısının tirajı 3000’dir. Bozkır’dan hiç reklam almadık. Gördüğünüz gibi reklamları Konya’dan aldık. Zamanla Bozkır’dan da reklam verirlerse alırız. Çünkü Dergimiz komple renkli ofset baskı ve kuşe kağıda basıldı. Pırıl pırıl bir dergi oldu. Bu sayının maliyeti yaklaşık olarak sekiz bin lirayı buldu. Dergimizin ilk sayısının maliyeti de reklamlardan karşılandı. Zamanla Dergimiz rayına oturdukça Bozkırlılar Kültür, Folklor ve Dayanışma Derneğimize de bir gelir kaynağı olacaktır. Bu gelirler üniversitede okuyan ihtiyaçlı çocuklarımıza hizmet olarak geri dönecektir. Amacımız hem Bozkır’ı tanıtmak hem de derneğimize gelir elde etmektir” şeklinde konuşarak gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.