Recent Comments

İlçemizde Bağcılık ve Süt bilgilendirme Toplantıları yapıldı.

Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bozkır Süt Üreticileri Birliği tarafından organize edilen Bağcılık ve Süt ile ilgili bilgilendirtme toplantısı Bozkır Belediye Düğün Salonunda düzenlendi. 

Toplantıya Mülki Amirler, Köy, Kasaba ve Merkez Muhtarları ile Belediye Başkanlarının yanı sıra eğitim projelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarla gerçekleştirildi.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Hakan Mertlinin Sunduğu Program saat 10.00’da başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başlayan programda İl Tarımdan, Mevlana Kalkınma Ajansı yetkilileri ile Proje ev sahibi İlçe Tarım Müdürü ve Bozkır Süt Birliği Başkanı Konuşma gerçekleştirdi. 

İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri tarafından Sunular ve Anlatımlar eşliğinde Bağcılık ve Süt üretiminin veriminin arttırılması konusunda bilgiler sunuldu. Program sonunda katılımcıların soruları alınarak program sonlandırıldı.

Katılımcıların sorularının içinde ilçemizde Bal üzerine üreticilerin olmasına rağmen neden Bal Birliği yok sorusu soruldu. İnşallah ileriki günlerde bu şekilde birlik çalışmalarının yapılabileceğini öğrendik. 

Toplantı saat 10.00’da başladı ve 12.20’de bitti. Programın bitiminden sonra Kral Yemek Firması tarafından katılımcılara yemek verildi. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Katılımcılar :
Tarım İl Müdür V. Bülent ALPARSLAN
Mev-Ka Temsilcileri
Meram Süt Birliği Başkanı
Bozkır Süt Birliği Başkanı
Daire Amirleri
Çevre İlçe Tarım Müdürleri
Bozkır Belediye Başkanı
Bozkır kasabalarının belediye başkanları
Köy Muhtarları
Katılımcılar














Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.