Recent Comments

Müstehcenlik, Cinsel Taciz ve Soytarılık

Birkaç yıl önce bu yazıyı yazıp Bozkır Postası Gazetesine köşemde yayınlansın diye yollamıştım yazı işleri müdürü Yunus Bey yazının içeriğinde ismi geçen kişi ve kuruluşlar açık yazılmış mahkemeye verirler bayağı bir uğraşırız demiş ve yazıyı geri çekmiştim. 

Akşam haberleri izliyordum ki yazıma konu kişi her türlü çirkinliği sergilemesine rağmen milli, İslami, ahlaki ve ilkeli yayıncılıktan nasiplenmemiş medya tarafından şımartılan soytarı devirdiği çamlara bir yenisini daha eklemiştir. Asıl olaya bundan sonrasıdır şimdiye kadar yaptıklarını görmezden gelenler bu gün onu kapı önüne koymuşlardır. Tanımlamakta güçlük çektiğim kendisini komedyen olarak topluma sunan bu soytarının farklı farklı TV ve programlarda yaptığı adiliklerden birkaç örnekler vererek kepazeliklerinin yıllarca espiri olarak nasıl topluma sunulduğunu açıklamak istiyorum
  • Canlı yayında mankenin göğüslerine bakmalar.
  • Başka bir Özel TV’de Canlı yayında bir erkek yarışmacının donunu indirmek suretiyle erkeklik organını tüm Türkiye’ye izletmeler. Programın bayan konuğunun ten çorabını indirmeler.
  • Kazandığı cep telefonu bir bayan yarışmacının göğüsleri arasına sokmalar.
  • Geçen hafta İzmir’den bir canlı yarışmacı aileyi konuk etti. Yarışmacının dördüz çocuğu olduğunu gösterdiler. Adamın yüzüne karşı canlı yayında bu çocukların annesi nerede diye sorduktan sonra ekrana çıkan hanımına bakarak “bu dört çocuk bu kadından nasıl çıktı ya(!)” diyecek kadar iğrenç ifadeler.
  • Hamile bir yarışmacının karnını burnunu ellemeler.
  • Programına katılan bir konuğun soyadı Top imiş o konuğa uzun süre “TOP! TOP! TOP!” diye bağırarak aşağılamalar.
Asena’ya ve muhabir kıza karşı tavırları?

Geçen izliyorum Zahide isimli bayanı yere yatırdı dokunmadık yeri kalmadı.

Hele hele Carfur tanıtımını yapan kızın etegini kaldırması iyi iğrençti.

Bir programında ise Ali Poyrazoğlu ile alakalı dedikleri inanılır şeyler değil ve yıllar önce böyle sanata tükürürüm diyen bir siyasiye ilgili kişi tvlerde söylemedik laf bırakmamıştı ama şimdi hiçbir cevap gelmedi.

Yine bir yarışmacı şu harfleri verdi: S K M E canlı yayında bu harflerin arasına uygun harflerin yerleştirilmesi ile ortaya bir müstehcen bir kelime ortaya çıkıyor bunu bir hüner saymak gibi daha birçok rezillik var ama bu kadarı yeterlidir.Bazılarınız “hocam elinde kumanda izleme” diyordur.
Böyle seviyesiz bir konuyu köşeye taşımaktan hicap duyuyorum.

Artık televizyonların en yoğun izlendiği saatlerde canlı canlı böyle kepazeliklere şahit olan ve bu ortamlardan beslenen çocuklar nasıl etkilenecekler siz düşünün. İnanın artık çocuklarımıza sözümüz geçmiyor. Bile bile çocuklarımızı davranış bozukluğuna sevk ediyoruz. Bu şartlardan etkilenen çocukların ne yapacağı belli olmuyor adeta elimiz arkamızda gezer olduk (!)
Yıllar önce birisi de benzer gafı yapmış ve televizyonlardan silinmişti. Bu şımarık soytarının da bu gafı ile tarihe karışmasını diliyorum.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.