Recent Comments

23 senelik Bozkır Postası


23 senelik Bozkır Postası

Kuruluşundan bu güne dile kolay tam 23 sene geçmiş bir yerel gazete adı Bozkır Postası .

Bu gazete 23 yıllık ömründe kuşkusuz Bozkırın sorunlarına tercüman bulma yolu aramış ve aramakatadır.

23 Yıllık gazetenin ençok ses getirdiği dönem internet ağının ülkemizi sardığı 2 binli yıllara rastlamaktadır zira internet sayesinde anında bütün dünyaya açılmakta Bozkır haberleri dünyanın her yerine iletilmektedir .

Haftalık gazete olan Bozkır postası Bozkır dışı obonelerine PTT yolu ile çok geç ulaşırken bu gün internet sayesinde Bozkır Postası gazetesi bir ekmek sıcaklığında bütün Bozkır sevdalılarına ulaşmaktadır.

Bozkır Postası Bozkırın gündeminde ne varsa ele alıp irdeleme azmini zaman zaman üst perdeden zaman zamanda suya sabuna dokunmadan duyurmakta ve dile getirmektedir.

Siyasi ağırlıklı konularda AKP iktidarının Ulusal medya kuruluşlarını bile dizginlediği ve susturduğu ortamda kendi yağı ile kavrulma ,ekmeğini çıkarma ve de Bozkırı yaşatma azminde olan Yunus Yılmaz abimiz ve imtiyaz sahibi olduğu Bozkır Posatsını ufak tefek kusurlarıyla kabul etmek gerektiğini vurgularken 24 . yılında eski Bozkır Postası yazarları Nuri Yüceer ve Muammer Tunahan gibi Bozkır sevdalılarının görüşlerinin kısıtlanması gibi durumlarla karşılaşmamak dileğiyle Bozkır Postası gazetesinin 23. Yılını kutlar Yunus Yılmaz abimize ve bütün Bozkır Postası çalışanlarına başarılar dilerim 23. Yılın Hayırlı olsun Bozkır Postası.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.