Recent Comments

İşin “ÖZ”’ü


Geçtiğimiz hafta Bozkır’a yaptırmakta olduğu  yurt inşasını yerinde incelemek ve konuğu Cemil ÇİÇEK’in Bozkır’ı gezdirmek için gelen  hemşerimiz Mustafa ÖZ’ün kardeşi Cengiz ÖZ gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinin bir amacının gazetemizi ziyaret diğer amacının ise Bozkır’da gazetecilik anlamında renk katan ve tarafsız haber yapan gazetemiz aracılığıyla
Bozkır halkının çok merak ettiği bakan niye geldi konusunu aydınlığa kavuşturmak olduğunu belirtti.

Cengiz ÖZ sözlerine şu şekilde başladı; “Normalde İzmir de ikamet etmeme rağmen  Bozkır’a abim Mustafa ÖZ’ün yaptıracağı  Yurt inşaatında belediye başkanına  yardımcı olarak yurt inşasında  bir nebze emeğim geçmesi beni çok mutlu edeceğini düşünüp Bozkır’a geldim. Yurdun inşaatı bitene kadar Bozkır’da kalacağım. İnsanın kendi doğduğu yere gelip bir şeyler yapması unutmaması tabii ki de güzel bir şey. Abim Mustafa ÖZ Bozkır’a daha önce gelecekti fakat biraz sağlık sorunu olduğundan dolayı erteledi. Kısmet bu güneymiş. Bayram tatilini  eski arkadaşları olan, Bakan Cemil ÇİÇEK, Abdulkadir AKSU ve eski bakanlarımızdan Ali COŞKUN ile birlikte geçiren abim tatil yerinde hep beraberler idi..


Yurt inşaatı hakkında da  bilgi veren Cengiz ÖZ, Yurt inşaatının bütün  işçilik ve maliyetlerinin  ellerinden geldiğince Bozkır İçindeki esnaflarımızdan tedarik ederek Yurt Binasının temelinden çatısına kadar Bozkır ürünü olmasını arzuladıklarını söyledi.

Afyon’lu işadamı ve Mustafa ÖZ’ün çok yakın arkadaşı olan Yusuf ÖZER’İN yurt inşasının mermer ve fayansının tamamını karşılama sözünden çok memnun olduğunu ve bu sözün kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Cengiz öz konuşmasını ‘’ Şu an inşa halinde olan yurt binasının 2011/2012 öğretim döneminde hizmete gireceği müjdesini vererek bitirdi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.