Recent Comments

KORKULU RÜYASI OLDU

Sık sık kazaların Yaşandığı, Bozkır-Seydişehir Karayolu güzergâhında bulunan ölüm virajlarının kaldırılması için, ilçe halkı ve sürücüler Karayolları Bölge Müdürlüğünü göreve çağırdı.

Bozkır-Seydişehir karayolunda bu günlerde sık sık kazalar meydana gelmeye başladı. Bozkır-Seydişehir Karayolunda bulunan ölüm virajları günümüz şartlarına göre trafiği kaldırmaz oldu.

19-20 Ekim ve 27 Ekim 2010 tarihlerinde, Bozkır-Seydişehir karayolunda yaşanan kazalara, ilçemiz halkı ve sürücüler artık bu yol üzerinde bulunan virajların kaldırılarak yine günümüz şartlarına göre genişletilmesini istediler.
Bozkır’a bağlı Akçapınar Köyü yakınlarında bulunan virajlı yolda geçtiğimiz haftalarda peş peşe kazalar yaşandı. Yaşanan bu kazaların birinde ise Akkise Kasabası Tarımsal Kalkınma Koopera-tifinin değerli başkanı Osman Uyar’ı kaybetmiştik. Bu ölümlü kaza hem ilçemizi, hem de Akkise Kasabasını mateme boğmuştu.

Yaşanan bu ölümlü kazadan sonra, Bozkır Postası Gazetesi muhabirine ilçemiz halkı ve sürücüler şöyle konuştu; “Akçapınar köyü yakınlarında bulunan bu virajlı yol artık trafiği kaldırmıyor. İlçemizin 5-6 kilometre yakınlarında bulunan, Bozkır-Seydişehir karayolundaki virajlar artık korkulu rüyamız oldu. Sık sık kazaların meydana geldiği bu yoldaki virajlı yolun iyileştirilmesi için, Karayolları Bölge Müdürlüğünü göreve davet ediyoruz” şeklinde konuşurlarken, bu yolun virajlı ve uçurumlu yerlerine de bariyerlerin konulmasını istediler.

Öte yandan Bozkır-Antalya yolunun da önümüzdeki yıl tamamen bitirileceği beklenirken, Adana, Mersin Karaman istikametinden Antalya istikametine gidecek araçlarında, Kadıbeli mevkiine kadar Bozkır-Seydişehir karayolunu kullanacaklarından dolayı, bu yolda trafik akışı amansız bir şekilde artacaktır. Bundan dolayı bizlerde Bozkır Postası gazetesi olarak Karayolları yetkililerine şimdiden bu yolda amansız bir çalışmaya girmelerini bekliyor, ‘ne olur başka canlar yanmasın’ diyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.