Recent Comments

Tuna’dan tam destekli kutlama

Bugün Telefon’da gazetemizin 23. yılını kutlayan Ak Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna; “Bozkır Postası’nın yayınlarını hiçbir zaman göz ardı etmedik, etmeyeceğiz de. Bozkır Postası olarak sizler olayların üzerine korkmadan gidin. Herkes görevini yapsın” dedi. Bugün saat 11'e doğru Ak Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna, gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’ı arayarak gazetemiz Bozkır Postası’nın 23. yılının hayırlı olmasını dileyerek nice yıllara doğru gitmemizi istedi.

Gazetemizi telefonla arayan Ak Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz’a; “Bozkır Postası’nın 22 yılını bitirerek 23. yılına girmesinden dolayı sizler kadar bende mutluyum. Bozkır Postası gazetesi tam gençliğin verimli olduğu bir çağa gelmiş. Allah gazetemize daha uzun ömürler versin. Bozkır Postası’nın yapmış olduğu haberler doğrultusunda bizlerde Bozkır’a hizmetler verdik. Vermiş olduğumuz kalıcı hizmetleri zaten Bozkır halkımız da iyi biliyor. Bozkır’a bu hizmetleri verirken, Bozkır Postası’nın yayınlarını hiçbir zaman göz ardı etmedik, etmeyeceğiz de, Bozkır Postası olarak sizler olayların üzerine korkmadan gidin. Herkes görevini yapsın” dedi.

Daha sonra Milletvekili Tuna; “Önümüzdeki günlerde Bozkır’a doğru bizlerde geleceğiz. Bozkır Antalya yolunun ikinci etabının açılacağı yere gideceğiz. Şükürler olsun Ak Parti hükümetimizin sayesinde bu yolumuzu da tamamlayacağız. Yolun geçeceği güzergahta Orman İşletmesi tarafından kesim işleri bitirildikten hemen sonra bu yolda müteahhit gerekli çalışmalara başlayacaktır” diyen Tuna, gazetemizin 23. yılına girmesinde, emeği geçen yazarlarına ve çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederek, telefonunu kapattı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.