Recent Comments

TUNA,ALİ RIZA ÜNÜVER'E SAHİP ÇIKTI

İlçemize bağlı Pınarcık Köyünde ikamet eden Ali Rıza Ünver, bu yılın yaz ayında, yine ilçemize bağlıAkçapınar Köyünde Çapa motoru ile elma bahçesi sürdüğü esnada, talihsiz bir şekilde çapa motoruna bir bacağını kaptırarak diz kapağının altından itibaren bacağını kaybetmişti.

O tarihte bacağını kaybeden Ali Rıza Ünver’in imdadına Ak Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna yetişti.

Milletvekili Hüsnü Tuna gazetemize, Ali Rıza Ünver’in durumu hakkında şu açıklamada bulundu; “Hem basından, hem de Ak Parti Bozkır İlçe Başkanımız Mehmet Demirel’den edindiğim bilgilere göre, Ali Rıza Ünver kardeşimizin durumuyla ilgili, doktor raporuna istinaden protez cihazı talebi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünden ödenek talebinde bulunulmuştu. Bu ödenek talebinin tarafıma intikal etmesi üzerine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürü Aziz Yıldırım’la yaptığım görüşme sonucunda, Ali Rıza Ünver’in protez talebi dikkate alınarak, mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmaları başlatmıştık. Bu çalışmalarımız doğrultusunda, protez için gerekli ödenek tahsisi sağlanarak Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne gönderilmiştir” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, tahsis edilen ödenek ile hemşerimiz Ali Rıza Ünver’in sağlık problemi bir nebze de olsa hafifletilmiş olacağınında altını çizdi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.