Recent Comments

Mehmet Güler Bozkır Ziraat Odasına adaylığını açıkladı

İlçemiz esnaflarından Güleroğlu Tahin Sanayii işletmecisi Mehmet Güler geçtiğimiz Cuma günü gazetemizi ziyaret etti. Güler, hem gazetemizin 22. Yılını kutladı. Hem de Bozkır Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a açıkladı.


Gazetemize adaylığını açıklayan Mehmet Güler; “6964 Sayılı Ziraat Odaları Birliği kanuna göre, Bozkır Ziraat Odasının 2007 Yılının Şubat ayında yapılan genel kurulda, Bozkır Ziraat Odası yönetim kurulunda ikinci başkan olarak seçilmiştim” diyen başkan adayı Güler, halen bu görevi yürütmekte olduğunu da belirtti.

Mehmet Güler konuşmalarını şu sözlerle tamamlarken; “Bozkır Ziraat Odasının saygıdeğer üyelerine daha faydalı hizmet edebilmek için, Bozkır Ziraat Odası Başkanlığına adaylığımı gazeteniz Bozkır Postası aracılığıylailk kez açıklamış bulunmaktayım. Bu vesile ile Bozkır Ziraat Odası Üyelerinin ve tüm hemşerilerimin önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramını daşimdiden en samimi duygularımla kutlar, daha nice bayramlara kavuşmamızı yüce Allah’tan niyaz ederim"dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.