Recent Comments

Bozkır'da Hizmet Esnafın Ayağına Geldi.

Daha önceleri sicil işlemleri için Konya’ya giden esnaflarımız, şimdi Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odasında bu işlemlerini yaptırıyorlar.

Esnaf sicil işlemlerinin yenilenmesi için Konya’ya giden Bozkır esnafı bu sıkıntıdan kurtuldu. Konya Sicil Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde 14 Aralık 2010 tarihinde Bozkırlı esnaflar sicil yenileme kayıtlarını, Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odasında yaptırmaya başladı.
Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, bu hizmetin Esnafı büyük ölçüde rahatlattığını belirtti. Başkan Yavuzer, acil durumların dışında Konya Sicil Müdürlüğünün yetkilileri periyodik olarak Bozkır’da sicil kayıt işleri için tekrar geleceklerine değinen Niyazi Yavuzer; “Yükü ağır olan esnafımızın yükünü hafifletmek için oda olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz” dedi.



Konya Sicil Müdürlüğü ve Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve yetkililerine de teşekkür eden Oda başkanı Niyazi Yavuzer, Bozkırlı esnafın bürokratik sorunlarının daha aza indirilmesi için büyük gayret sarf edeceklerinin altını da çizdi.

Öte yandan sicil kayıt yenileme işlemlerini yaptıran esnaflarımız ise ayaklarına kadar gelen bu hizmetin memnuniyet verici olduğunu belirtirlerken, bu yapılan hizmetten dolayı da emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ettiler.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.