Recent Comments

DOST ''ACI GÜNDE'' BELLİ OLURMUŞ!

DOST ACI GÜNDE BELİ OLURMUŞ

Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketinde gazetemizin de zarar gördüğü bilgisini alan Bozkır Belediye Başkanı Mustafa UYAR gazetemize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sayın başkan gazetemizi ziyaret ederek zarar hakkında bilgi aldı. Başkanımıza Konya belediyelerinden destek görüp görmediğimizi sorduk. Mustafa UYAR konuşmasında Seydişehir ve Ereğli belediye başkanlarının ilçemizi bizzat ziyaret ederek gözlemde bulunup geçmiş olsun dediklerini ve Çumra belediye başkanının Ankara da olması nedeni ile gelemediği için üzgün olduğunu belirterek afet gecesinden itibaren sık sık telefonla arayarak durum hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dediğini, Hadim ve Beyşehir Belediye başkanlarının olay hakkında faks çekip geçmiş olsun dileklerini ve her türlü desteğe hazır olduklarını, Kadınhanı belediye  başkanının kendisini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini, Seydişehir, Ereğli ve Çumra belediye başkanlarını talep etmeleri durumunda ‘’ne ihtiyaçları olursa gece gündüz demeden bütün güçleri ile yardım’’ sözü verdiklerini aktardı. Sayın başkan ilçe başkanlarının bu içten desteklerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini iletmek istediğini söyledi.

Bunun yanı sıra Konya belediyelerinden Büyükşehir Belediyesi dahil Selçuklu, Karatay, Meram belediyelerinin hiçbirinin nezaketen de olsa telefonla dahi aramamalarına üzüldüğünü, Bu belediyelerinin aramamasının ‘’ acaba yük olur mu’’ düşüncesi ile aramamış olabileceğini düşündüğünü, fakat belediyemizin her türlü ihtiyacını devletin ve acı gün dostu belediyelerce karşılanmaya çalışıldığını,  arkamızda devlet gücünün olduğunun bilinmesinin istediğini ifade etti.

Sayın başkan kendisinin Konya Belediyeler Birliğinde ilçe bazında tek üyesi olmasına karşın diğer birlik üyesi belediyelerin hiçbirinin de aramadığını sadece Birlik Genel Sekreter ve Sekreterinin aradığını, acı günlerde birbirine yardımcı olması gerekirken nezaketen dahi olsa bir telefon bile açılmama durumu birliğin faaliyet amacına yakışmadığına üzüldüğünü bizlerle paylaştı. :Hüseyin DUMRU


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.