Recent Comments

Dereiçi Kasabasında Konfeksiyon İşçisi Eğitim Projesi Tamamlanıyor.

Kasabamız da yaklaşık 3 Ay önce Can kardeşler tekstil Firması öncülüğünde  eğitime başlayan İşgücü yetiştirme Proğramı, Eleme Heyecanı nı Yaşıyor.

100 Kişilik Bir Kursiyer ekibi ile 3 aydan bu yana kasabamızda hafta içi hergün kursuyerlere iş ve eğitim imkanı sağlayan Cankardeşler Firmasının Bugünlerde Devamlı kadroda devam edeceği Başarılı Kursiyerleri Elemelerden geçirdiği görülmekte,yaklaşık 50-55 kişilik bir kadro ile devam edecek olan Firma 29.12.2010 tarihi itibariyle Anlaşma gereği yarısının Eleme olarak daha başarılı öğrencilerle yola devam edeceği Söyleniyor, Muhtarlık tan yapılan ikametgah  ile Yeniden İşlerine Devam edecek olan Kursiyer Vatandaşlarımıza Başarılar dileriz.
Kasabamıza Böyle güzel bir emeği  kazandırmış olduğu için Dereiçi Belediye Başkanımız Sayın Şakir Nazlı ya ve Can Kardeşler tekstil Firmasına teşekkürlerimizi sunarız.
Yetkililerin Kendileri ile röportaj yapma isteğimize cevap gelmediği için Duyumlarımıza göre haber hazırlamak durumunda kaldık.
Siz Ziyaretçilerimize Daha geniş bir bilgi saylamak ve Resimlerle haberimizi Daha anlamlı kılmak isterdik , içeride resim çekilmesi konusunda izin alamadık.
Ali İhsan SAĞLAM / Dereici.net Genel Yayın Yönetmeni.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.