Recent Comments

Erdem’in sözünü unutmayacağız!

Geçtiğimiz hafta başında ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar’ı makamında ziyaret eden, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, yerel basının huzurunda 100 bin adet kilitli taş sözü verdi. Gerekirse 200-300 bin de olabilir dedi.

29 Kasım 2010 tarihinde MHP Genel Merkezinin Antalya- Manavgat’taki düzenledikleri seminere katılan, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem ve beraberinde bulunan Çumra’nın MHP’li kasaba Belediye Başkanlarıyla birlikte seminer dönüşünde ilçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçemiz Belediye Başkanının ziyaretine, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem ile Çumra’ya bağlı MHP’li Belediye Başkanlarından, Arıkören Belediye Başkanı Sami Bilgi, Okçu Belediye Başkanı Ali Tokgöz, Türkmen camili Belediye Başkanı Sabri Sarılar ve Apa Belediye Başkanı Halil Gülşin katıldı.
İlçemize gelen misafir Belediye Başkanlarını da, Bozkır ve Bozkır’a bağlı kasabaların MHP’li Belediye Başkanları Karşıladı.Karşılamada, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar ile Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi Gül, Üçpınar Belediye Başkanı Ömer Ata Kalaycı, Harmanpınar Belediye Başkanı Osman Güven ve komşu ilçelerimizden Ahırlı ilçesine bağlı MHP’li Akkise Belediye Başkanı Ceylan Arslan’da vardı.

Bozkır Belediye Başkanının makamında basına bir açıklama yapan, Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem; “Ben Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem olarak her zaman Bozkır Belediye Başkanımızın yanındayım. Çünkü biz Çumra Belediyesi olarak Bozkır Belediyesi ile kardeş bir belediyeyiz. Çumra’nın nüfusunun üçte biri Bozkırlıdır. Yani bende kendimi bir Bozkırlı olarak görüyorum. Bozkır Belediye Başkanımız ne isterse, Çumra Belediye Başkanı olarak her zaman yanında olduğumun bilinmesini isterim” demesi üzerine Gazetemiz Bozkır Postasının Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’da başkan Yusuf Erdem’e; “Başkan siz aynı sözleri hatırlıyorsanız yaz ayların da da vermiştiniz. Bizlerde Bozkır Postasında sürmanşetten haber yapmıştık. O zamanki gazetemizi de size gönderdik. Gördüğüm kadarıyla o günden bugüne kadar Bozkır’a ne verdiniz?” sorusuna Başkan Erdem; “Kilitli taş verdik” deyince Yılmaz’da; “O vermiş olduğunuz kilitli taşın karşılığında Bozkır Belediyesine ait Çumra’da bulunan kum ocağı tarlasını aldınız. Yani becayiş yaptınız. Ondan ayrı burada basının huzurunda örneğin kaç yüz bin kilitli taş vereceksiniz? Bozkır’a” deyince Başkan Erdem; Bozkır Belediye Başkanımız ne kadar isterse o kadar dedi. Ardından Başkan Yusuf Erdem ilk etapta yüz bin taş sözü veriyorum. İsterlerse daha da artabilir dedi. Başkan Erdem’in bu sözüne karşılık Başkan Uyar’da Çumra Belediye Başkanı Erdem’e teşekkür etti.

Başkan Yusuf Erdem’in basının huzurunda vermiş olduğu bu sözün gerçekleşip, gerçekleşmeyeceğini bekleyip göreceğiz ve Bozkır Postası Gazetesi olarak da konunun takipçisi olacağız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.