Recent Comments

Yavuzer;Esnaflarımız Yararlansınlar


Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, odalarına kayıtlı esnafların sicil işlemleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Esnaflar sicil işlemlerinin yenilenmesi için şimdiye kadar Konya’ya gidiyorlardı. İlk olarak ilçemizde Konya Sicil Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, 14 Aralık 2010 tarihinde ilki Bozkırda gerçekleştirilecek. Eğer talep olursa zaman zaman günler tayin edilerek esnaflarımız Konya’ya gitmekten kurtulacaktır.

Bu konu ile ilgili, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, gazetemize yaptığı açıklamada; “Bozkır Esnaf ve SanatkârlarOdası olarak, Sicil Müdürlüğü ile yaptığımız istişare neticesinde. İlçemiz merkez, kasaba ve köyleri ile odamıza bağlı ilçelerde faaliyet gösteren esnaflarımızın, sicil yeni kayıt, sicil terk, sicil vize, sicil değişiklik işlemleri, 14 Aralık 2010 tarihinde, Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odasında yapılacaktır” diyen Başkan Yavuzer, odalarına kayıtlı ilgili Esnafların bu imkândan yararlanmaları kendi yararlarına olacağını da sözlerine ekledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.