Recent Comments

Hüsnü Tuna Bozkır'lıya yine yardım elini uzattı

Akçapınar Köyünde çapa motoruna bacağını kaptıran, Pınarcıklı Ali Rıza Ünver’e, Protez takılması için yardımcı olan, Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, bu kez de Kildere köyünde evi tamamen yanan Kadir Bodur’a el uzattı.

İlçemize bağlı Kildere Köyünde ikamet eden Kadir Bodur adlı hemşerimizin 1Temmuz’da evi tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmişti.
Olayla ilgili rapor, ilçe yetkilileri tarafından tutularak, AK Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna’ya iletilmişti.
AK Parti Konya Milletvekili hemşehrimiz Hüsnü Tuna konu ile ilgili gazetemize verdiği bilgide; “Evi yanarak mağdur olan Kildereli vatandaşımızla ilgili rapor, tarafıma ilçe yetkilileri tarafından iletilmişti. Raporun iletilmesinden sonra, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürü Aziz Yıldırım’la yapmış olduğum görüşmede vatandaşımızın mağduriyetini dile getirdim. Gerekli yardımın acilen yapılması hususunda da kendilerine konuyu hemen ilettim. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürünün de gayretleriyle Fon Genel kurulundan vatandaşımızın ev yapımı için gerekli olan 23.000TL. Tahsis edilmiştir. Vatandaşımıza gelen bu parayla evini yaptırarak oturmaya başlamış ve mağduriyeti giderilmiştir”dedi.
Ayrıca Konya Milletvekili Hüsnü Tuna Bozkır Devlet Hastanesi ile ilgili de önemli bir açıklamada bulundu. Tuna yine gazetemize verdiği bilgide; 36. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Bozkır ilçemize Anesteziyoloji Reanimasyon ve Genel Cerrah Uzman Hekim kadrosu açıldığını da belirtti.
Milletvekili Tuna,17 Aralık Cuma günü kuraların çekilecek olup, bu kadrolardaki boşlukların doldurulacağına dikkat çeken Tuna, Bozkır’ın önemli bir açığının kapatılmış olacağını belirtirken, yöremize hayırlı olmasını da diledi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.