Recent Comments

İstanbul Karacahisar Derneği Köyüne Hizmette Hız Kesmiyor

İstanbul Karacahisarlılar Derneğimizin konya temsilcilerimiz Ramazan Yigen ve Mustafa Yiğit 'in üstün çabaları sayesinde Karacahisar köyümüz için  belediyeden bedelsiz olarak 15 ton sıfır parke taşı 24 adet oturma bankı ve çok kapsamlı çocuk parkı alınmıştır. 

Yapılan çalışmalar sonunda geçen hafta Köyümüze Park, oturma bankları ve parke taşlar yüklenmiş götürülmüştür. Parkımız bir hafta içinde kurulacak parke taşların döşenmesi için ise baharın beklenecek.
Dereneğimizin diğer faaliyetleri içinde yardımlarınızı bekliyoruz. İrtibat 0505 3713505 Mustafa dönmez. Az çok demeyelim. Bu tür çalışmalarla inşallah köyümüz daha yaşanabilir hale gelecek çamurdan kurtulacak yarım kalmış olan köy içi parke taşı döşemesi ile yollarımız kullanışlı hale gelecektir. 

Temin edilen malzemelerin kamyona yükleme anında  çekilmiş bir kaç fotoğraf. Bıkmadan usanmadan Konya’da bu işin arkasını kovalayan karacahisar köyü derneğimizin konya şube başkanı Ramazan Yigen'e ve Mustafa Yiğit 'e ayrıca derneğimiz ve köyümüz adına teşekkürü borç biliriz.

Genç bir dernek olmasına rağmen kuruldu kurulalı köylerine yapmış oldukları büyük desteklerden ötürü Sırıstat Haber Merkezi olarak Başta Karacahisarlılar Dernek başkanımız Harun Topcu’ya ve Karacahisarlılar Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez namında tüm dernek yönetimine teşekkürü bir borç biliriz. Enerjiniz çalışma azminiz hiç eksilmeden çalışmalarınıza devam edersiniz inşallah.
Sırıstat Haber Merkezi : Yakup ÇETİN










Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.