Recent Comments

Tempo TV’de Bozkır’ı Tanıttılar.


Geçtiğimiz günlerde Tempo Tv’ye konuk olan Bozkır’a bağlı hacılar köyü muhtarı, encümen üyeleri ve Hacılar’lı esnafların katıldığı programda köyün sorunlarından bahseden muhtar, Bozkır’ın sorunlarına da değindi.

Sunumunu hemşerimiz “aslan Mustafa” Mustafa ÇİL’in yaptığı programa katılan Hacılar Köyü muhtarı Durmuş Uğurlu, konuk olduğu programda Hacılar köyünün sorunlarını dile getirdi. Bu konu hakkında Bozkır ve köylerinin kalkınabilmesi için ne gibi çalışmalar yapılabileceği hakkında bilgi verdi.

Hacılar köyü muhtarı Uğurlu; Köyünde göçü önlemek amacı ile Tarımsal ve hayvansal çalışmaların yanı sıra hacılar köyü için hayati önem sahip kanalizasyon yapılması gerektiğini savundu. Bozkır halkını birlik ve beraberliğe davet eden muhtar Durmuş Uğurlu programda hacılar köyü adına yararlı olabileceğine ve bu konuda köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilenerek kalıcı hizmetler yapmaya çalışan kaymakamımız sayın Hamdullah Suphi Özgödek’e teşekkür etti. Tempo Tv ailesine ise kendilerini sıcak bir ortamda karşıladıkları ve misafir ettikleri için şükran duyduğunu söyledi






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.