Recent Comments

Burhan YILMAZ'dan "Bozkır Gizemi"

Konya Bozkırlılar Derneği Başkanı Burhan YILMAZ’ın kaleme aldığı “Bozkır Gizemi” isimli kitabı okuyucuyu değişik içeriği sayesinde kendisine bağlıyor. Kitabın gelirinin tamamı Konya Karacaardıç Derneğine bağışlayan Burhan YILMAZ!dan konu hakında bilgi aldık.

Yılmaz sözlerinde; Bana ait Bozkır Gizemi kitabım Çizgi Kitabevinden Tebeşir Yayınları olarak çıkmıştır. Kitap Konya Bozkırlılar Kültür Folklor Dayanışma Derneğinde  7.5 TL den satışa sunulmuş olup geliri tarafımdan Karacaardıç Derneğine bağışlanmıştır. 

“Bozkır Gizemi” kitabının içeriğinde bulunan , Bozkır Destanı, Bozkır Adı, Bozkır Tarihi hakkında bilgiler, İsaura Nova, Bozkır Sivri Dağında Atatürk,Mevlana ve Dedem Korkut, Bozkır Bu Gizemin içinde, Antik Kapadokya Derbe ve Bozkır’da dolaşıyorum, Bozkır ve çevresinde veliler ile ilgili bazı bilgiler, Karamanoğlu İbrahim Bey’in Bozkır’da Kurduğu Vakıf, Bozkır’a ait en eski belge, Bozkır velilerinden Şeyh Musa, Kerte Hatları, Gezlevi Erenlerinden Gurt Musa, Çanakkale, Nemrut, Gize, Karacaardıçlı şeyh Bedrettin isimli konu başlıkları Bozkırdaki birçok bilinmeyeni günışığına çıkarıyor.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.