Recent Comments

Bozkırlılar Geçmiş olsun ziyaretinde bulundular

Komşu ilçelerimizden Hadim’e bağlı AK Partili Yalınçevre Belediye Başkanı Ahmet Navir, 25 Aralık 2010 tarihinde, akşam saat 20.30 sıralarında evine girerken av tüfeğiyle arkasından açılan ateş sonucu saldırıya uğrayarak yaralanmıştı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde hastaneden taburcu olduktan sonra birkaç günde, Konya’da bir evde kalan başkan Ahmet Navir, Cumartesi günü Yalınçevredeki kasabasına geri döndü.
Saldırıya uğrayan ve yaralanan Başkan Navir Konya’daki Başkent Hastanesinde ameliyat olduktan sonra taburcu edilmişti. Taburcu edildikten bir-kaç gün sonra Yalınçevre Kasabasına gelen Başkan Ahmet Navir’e geçmiş olsun ziyaretleri başladı.
Geçmiş olsun ziyaretine, Hadim’e bağlı kasaba belediye başkanları ile kasaba halkının da yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Bozkır’dan da ilçemize bağlı Çağlayan ve Hisarlık Belediye Başkanlarından Ziya Kara ile Ali Arlı ve beraberlerinde bulunan Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kadir Alkan ile gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’la birlikte geçmiş olsun ziyaretin de bulundular.
Başkan Ahmet Navir, kendisini hastanede yalnız bırakmayarak daima yanında olanlara, gerekse telefonla arayanlara ve yanına kadar gelerek geçmiş olsun dileklerin de bulunan herkese gazetemiz aracılığıyla ayrı ayrı teşekkür etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.