Recent Comments

MHP Bozkır İlçe Teşkilatında yeni yapılanma çalışmaları

MHP Bozkır İlçe Teşkilatı Seçimler Arifesinde Güçlü ve yeni bir yapılanma için aktif olan yönetimi geçici istifa ettirerek önceki Yönetim Asil üye sayısını 10’dan 20’ye Yedek sayısını da 10’dan 20’ye bir hafta içinde yükseltecek.

MHP Konya İl Başkan Yardımcısı hemşerimiz Nazif Karabulut’un Sitemiz editörü Yakup ÇETİN’e vermiş olduğu bilgilerde bu geçici olarak yapılan Yönetim istifasının kesinlikle yönetimi tamamen görevden alma olarak değerlendirilmemesi gerektiğini vurgulayarak, Şimdiki Başkanımızın çalışmalarından da memnunuz dedi. Bu Çalışmaların yapılanma çalışmaları olduğu ve 10 olan aktif yönetici sayısının 20’ye çıkarılması olduğunu belirtti. Önümüzün seçim olduğunu belirterek daha güçlü bir MHP Bozkır İlçe Teşkilatı ile en geç bir hafta içinde Seçim faaliyetlerini yürüteceğiz dedi.

MHP Bozkır İlçe Teşkilatının ilçe Başkanı Mehmet Arslan vermiş olduğu bilgilerde bu yönetim değişikliği kesinlikle yanlış değerlendirilmemeli bu çalışmalar daha güçlü bir İlçe Teşkilatının gerçekleştirilmesi içindir dedi. Sözlerini bu yola baş koyduklarını belirterek ister Başkanlık, ister Yönetim ister üyelik olsun her halükarda yeni yapılanmada hizmete devam edeceğini belirtti. Şuan İlçe Teşkilatında görevli olan kişilerin toplamda 10 kişi olduğu bu kişilerin bazılarının daimi bazılarının da şartlara göre toplantılara katılamadığı bu şekilde teşkilat çalışmalarında aksaklıklar doğabildiğini belirterek ileriki günlerde bu aksaklıkların önüne geçilmiş olacaktır dedi.

İleriki Günlerde Yeni yapılanma çalışmaları bittiğinde Sitemizde ve Bölgesel Gazetelerimizde yeni yönetimin listesini bulabilirsiniz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.